Tirsdagsdamer

Tirsdagsdamer: Tirsdagsdamer er åben for alle kvindelige medlemmer, det koster 200 kr. for en sæson som betales ved tilmelding

Vi spiller hver tirsdag fra d  1/4 – 30/9

Man booker selv på tider med andre tirsdagsdamer og indberetter herefter scorekort via Golfbox.

Kontakt personer: se i program for kontakt info.

Sæson 2022 – 26. april til 20. september

2022 programmet kan hentes her til udskrift <PROGRAM 2022>

Spilleform:

A-række: slagspil

B-række: stableford

C-række: stableford

C-række spiller 9 huller (spilles der 18 huller er det de første 9 der spilles som tæller). De andre rækker spiller 18 huller.

Rækkeinformation:

Det er muligt at skifte række i løbet af sæsonen. Score tæller så kun fra skiftet til ny række.

Der er præmier til den bedste i hver række. De 5 bedste scorer tæller. Der er flidspræmie ved afslutningsfesten, så husk at indberette scorekortet!

Send, så kun 1 mail til Ann, med scores og markør for alle i bolden. Alle scorer indberettes, det vil sige at man bliver handicapreguleret, er der brug for hjælp med indberetning, så kontakt Ann.

Det er et krav at markøren er en af tirsdagsdamerne, ellers vil scoren ikke blive registreret i tirsdagsdamernes regnskab.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding sker ved at indbetale 200 kr. på mobilepay. Beløbet dækker udgifter ved arr. Sannes mobilnr: 40 45 96 56. Husk, dit navn.

Kontant betaling lægges i Sannes postkasse i en pose eller konvolut. Husk at skrive navn, medlemsnummer og række du vil spille i.

Tiderne:

Man kan deltage på flere måder, enten booker man den ønskede tid på dagen og andre fra ”dameklubben” kan så melde sig til, eller man kan møde op på terrassen med sit scorekort kl. 8.30 – 9.00 eller 16.00 – 16.30

Vi mixer bolde ved trækning af scorekort. Fællesspisning efter det sene spil ca. 18.30. (tilmelding)

I får listen med dem der spiller damedag tilsendt på mail. Reviderede lister fremsendes ved nye tilmeldinger.

Tomellila Golfklub
Fællesspisning

Anderledes spilledage og fællesspisning

Tirsdag d. 24. maj. Spil på New Course og spisning/Stenby Mølle. Info. mail sendes ud sidst i marts. Tilmelding i Golfbox. (Matchleder Susanne, Pia og Helle)

Tirsdag d. 28. juni. Biomatch Greensome kl. 16.00, 18 huller & kl. 17.30, 9 huller (Matchleder Sanne)

Tirsdag d. 19. juli. Sjovt spil og spisning!  (Matchleder Sanne&Liselotte)

Tirsdag d. 16. august Flagmatch, løbende start 15.30, 18 huller, 9 huller går ud 17.30. (Matchleder Uni)

NB. Der vil evt. blive planlagt flere arrangementer. Hold øje med din indbakke!

Anderledes spilledag afsluttes med fællesspisning. Der er tilmelding til disse arrangementer, der betales matchfee, samt for spisning.  Alle, også herrer, er velkommen til at deltage den 28/6. De andre matcher er kun for dem der spiller damedag. Biomatchen vil i år være en del af BGKs jubilæumsfejring, der foregår i hele uge 26.

Afslutningsfest, fredag 30. september 2022 (Egenbetaling 50 kr. til arrangementet)

Hvis der er noget du er i tvivl om, så kontakt os:

Liselotte – 30266141 – liselotte.borup@gmail.com

Sanne – 40459656 – sannemeinertz@gmail.com

Uni – 27850568 – uni@unihoumann.dk

Ann – 25886424 – dame@kapelvej.dk  (indberetter score og fører lister)

For yderligere information om arrangementer og tider, se på www.bornholmsgolfklub.dk, GolfBox, BGK Spil Med, mail.