Begynder voksne

Er golf noget for dig?

• Gratis træning v. pro Søren Arvidsen
  • Vi træner på Rema 1000 9-Huls banen og 18-Huls banen
  • Social hygge under og efter runden
  • Gratis lån af udstyr under hele begynderforløbet
  • Minimum 3 træningslektioner, gerne flere ved behov
  • Masser af spiltræning på Rema1000-banen og senere 18 huls-banen
  • Begynderturnering en gang ugentligt
  • Regler læres under spillet
  • Mulighed for regelundervisning flere gange i sæsonen
  • Afslutning med besvaret regelprøve på DGUs hjemmeside (kan øves til den er gennemført)
  • Efter begynderforløbet tilbydes 25% introduktionsrabat på fortsat medlemskab

Hvornår og hvordan?

Sæsonen er i fuld gang, og vi træner hver onsdag fra kl. 17.00 -18.30.

Du er velkommen til at starte op på udvalgte onsdage frem til september. Træning vil også være mulig om lørdagen.

Protræner Søren Arvidsen vil sammen med DIG sørge for, du hurtigt lærer golfsvingets finesser og kommer i gang med at spille.

Tag noget behageligt tøj og sko på, der passer til vejret – det er alt hvad der kræves.

Indmeldelse m.v.

Når du tilmelder dig et begynderforløb i Bornholms Golfklub bliver du oprettet i Golfbox og får tildelt et medlemsnummer, også kaldet DGU-nr. (34-xxxx).

Du modtager en mail i forbindelse med oprettelsen og du vil få udleveret regelbog og et bagmærke, der skal bæres synligt når du spiller.

Dit DGU-nr. skal bruges i alle golf-sammenhæng fremover. GolfBox er systemet, der styrer alle golf-aktiviteter.

Benyt tilmeldingsformularen herunder og reserver plads. Vi kontakter dig efterfølgende. Du er også altid velkommen til at besøge os i sekretariatets åbningstider eller kontakte sekretariatet på 30806833 eller på mail bgk@bornholmsgolfklub.dk

Du kan også kontakte vores begynderudvalg direkte:

Uni Houmann: 27850568