Sund med golf

Bornholms Golfklub har i 2020 startet projektet “Sund med golf” op. 

Her tilbyder vi personer med kroniske sygdomme, funktions nedsættelser o.lign. en oplagt mulighed for at prøve om golf er den rette motionsform for dem. 

Ved at være en kombination af motion, fællesskab og frisk luft i skønne omgivelser kan golf jo noget helt specielt. 

Her er mulighed for et ekstra fleksibelt begynderforløb. Mulighed for at benytte buggy til fordelagtige priser hvis man ønsker at udforske golfspillet endnu mere. 

Hvor og hvornår: 

Sund Med Golf starter op igen i april måned 2023 når Rema1000-banen åbner. Vi spiller på banen hver torsdag kl. 11.00. Sund Med Golf er for dig, der har brug for at spille golf i roligt tempo og som har helbredsmæssige udfordringer. Vi deler hold efter antal fremmødte. Under runden er der plads til pauser, den gode snak, grin og hygge. 

Hvem? 

“Sund Med Golf” er et tilbud til mennesker med bevægelses handicap eller kognitive udfordringer. Tilbuddet dækker over en bred vifte af helbredsudfordringer, hvor der er brug for at der tages hensyn til den enkeltes behov og formåen i forbindelse med golf spillet. 

Vi finder i fællesskab ud af at tilpasse forløbet, så det fungerer for den enkelte. Det kan f.eks. være at tilegne sig golffærdigheder ved at deltage i undervisning af protræner i et længere forløb udover normeret tid. Der vil være mulighed for at få hjælp til at få afklaret om evt. behov for hjælpemidler f.eks. visitation til buggy, ved vores fysioterapeut som er tilknyttet klubben. 

Tovholdere på sund Med Golf: 

Mette Munch Mikkelsen – bgk@bornholmsgolfklub.dk
Fysioterapeut & formand i BGK. 

Kontakt person til visitering af hjælpemidler og vejledning i fysiologiske spørgsmål.

Uni Houmann – uni@houmann.dk

Rekruttering/begynderudvalg & medlem af bestyrelsen i BGK. 

Kontaktperson til torsdagsspil på Rema 1000 banen og golfskolen. 

Rehab Golf
info følger…