Facebook

Bornholms Golf Klub

Bornholms Golf Klub ligger i naturskønne omgivelser lige uden for Rønne. Klubben har en charmerende 18 hullers bane og en hyggelig 9 hullers pay-&-play bane. Kom og besøg os.
Bornholms Golf Klub
Bornholms Golf Klub
Vi kunne i går desværre konstatere at vi har haft ubudne gæster på banen. Idioter- det vil jeg tillade mig at kalde dem- har kørt med enten MTB eller noget cross-maskine/knallert på hul 15 og 16 og lavet seriøse skader. Leif besigtiger skadernes omfang i dag onsdag- men vi skal nok regne med ...
Bornholms Golf Klub
Bornholms Golf Klub
Golfhæftet – kampagnetilbud lige nu og her

Golfhæftet kører en kampagne Køb Golfhæftet 2023 og få en gave med i købet. Så overvejer du at købe Golfhæftet, så er det måske nu du skal slå til.

Kampagnen kører i perioden 19/1 – 22/1 Ved køb af 1 x Golfhäftet 2023 får du en gave med i købet. Du kan vælge mellem et golfhåndklæde, tees eller en billet til Dansk Golfshow på Ferie For Alle-messen i Herning d. 24-26. februar 2023.

Du bestiller Golfhæftet på vor hjemmeside på en webformular, som du finder her https://bornholmsgolfklub.dk/koeb-golfhaeftet/. Når du har bestilt kortet vil sekretariatet kontakte dig, hvor vi aftaler betaling og afhentning.

Golfhæftet har en pris på kr. 450, og det fungerer på den måde, at du kan spille golf til halv greenfee på tæt ved 1.200 baner i Europa. Spiller du på baner i det øvrige Danmark og i Skåne, så kan Golfhæftet helt sikkert være noget for dig. I Danmark er der ca. 100 baner og i Skåne ca. 37 baner, hvor du kan benytte Golfhæftet. Læs mere om Golfhæftet og banerne på https://www.golfhaftet.com
Bornholms Golf Klub
Bornholms Golf Klub
Opdatering! ⛳️