Banestatus

Banestatus

Robbedale banen:
Banen er lukket da den gøres forårsklar

Rema 1000 banen:
Åben til sommergreens

Driving range:
Lukket, det er muligt at bruge egne bolde man selv samler op efterfølgende

Indspilsgreen er åben

Scorekort:
Ligger ved skærmen eller printes når I bekræfter Jeres tid

Buggykørsel:

Lukket grundet banen pt er for blød

Lukket på Robbedalebanen

Hold jer på de stier der er lavet- hvor det er muligt.

Nyt fra greenkeeperen

Robbedalebanen forventes at åbne tirsdag d 23 april. Der spilles med midlertidig lokalregel:

Områder på Robbedalebanen med beskadiget jord som følge af kørsel med større køretøjer eller som følge af gravearbejde er at betragte som areal under reparation.

Lempelse efter regel 16.1b

27-3-24: Rema1000-banen åbner dd. kl 9. Der kan køres med buggies derude, men hold jer fra de synligt våde og bløde områder. Robbedalebanen er åben med vintergreens og måtte-påbud henover påsken- herefter lukkes den for at gøre den klar til sæsonåbning. Buggies må endnu ikke køre på Robbedalebanen!

Indspilsgreen er også åben, rangen er desværre lige våd nok endnu

20-1-24 Banen er nu åben! Det skal spilles med vintermåtte og til vintergreens. Lad være med at gå i de vådeste områder! Vi spiller 12 hullers banen, dvs. hul 8,9,10,11,12 og 17 er lukket helt for spil for i år.

Buggies kommer desværre ikke ud at køre mere i år- dertil når banen slet ikke at blive tør nok til.

Der er lejeforbedring overalt!

Range og Rema1000-banen har sidste åbningsdag søndag d 5 november.

Vi er nu nået ind i den periode af året hvor banen er mest sårbar over for slid, hvorfor vi er genopfrisker de gældende regler, så vi alle får mest mulig glæde af banen og undgår skader der vil påvirke næste sæson.:

-Ved rimfrost på banen- må denne ikke betrædes. Hvis græsset betrædes under rimfrost, knækker det og giver langvarige og synlige skader.

-Hold afstand til udsatte/våde områder med både buggies og trolleys, også selvom jeres bold ligger i disse områder. Brug stierne der hvor de er lavet.

-Ret nedslagsmærker

-Læg turf på plads

-Benyt jer af lejeforbedring (på fairway og kortere, indenfor et scorekort)

Da sæsonen og græsvæksten går på hæld indføres der nu pr 23/10-23 lejeforbedring på fairway og kortere indenfor et scorekort. Dette gøres for at skåne banen mest muligt, også i betragtning af der loves en del nedbør den næste tid.

I tilfælde af rimfrost er banen lukket indtil rimfrosten er væk! Hold derfor øje med vejrudsigten og book en senere tid hvis de lover nattefrost, så slipper I for at komme ud til en lukket bane. (bemærk at har du booket en tid og banen er lukket pga. rimfrost- har du IKKE fortrinsret når banen åbner, her fletter man høfligt ind blandt de som har booket de gældende tider)