Selvom det var en god historie- må vil hellere afsløre at det var en aprilsnar 🙂
Tak til gutterne fra 1628 for at være med på spøgen!
Vi kan med glæde præsentere endnu et spændende samarbejde- denne gang mellem Rønnes nye restaurant og vinbar og Bornholms Golfklub.
I spidsen for 1628 står bl.a. vores medlem Alex Bak og vores tidligere medlem Martin Reckendorff. Derfor var vi også meget lydhøre da vi fik henvendelsen fra de initiativrige fyre.
Vi kan nu løfte sløret for det lidt utraditionelle samarbejde som betyder at, når I kommer på restaurant 1628 og nyder den gode mad- vil I kunne spise årstidens urter og svampe som er høstet på Robbedalebanen.
Martin Reckendorff udtaler: ”Både Alex og jeg nyder at komme på golfbanen, og da vi opdagede at Bornholms Golfklub netop er pesticidfri begyndte ideen at tage form. Tætklippede greens og snorlige teesteder er nok første tanke, mange får, når de tænker på golfbaner. Men golfbaner kan rumme meget mere end det Vi glæder os til at se hvad golfbanen byder på- udover det vi allerede ved vokser derude”.
Martin, Alex og Nis har allerede haft et møde med Leif i greenkeepercenteret, og der er lagt en plan for hvilke urter der vil blive sået rundt på banen.
Udover det det spændende samarbejde for både 1628 og BGK vil planerne også gavne biodiversiteten, da solsikker, alyssum og flerårige blomster vil blive sået for at hjælpe med at tiltrække bestøvere til området. På denne måde vil det bidrage til både plante-, fugle- og insektlivet på banen.
På tegnebrættet har vi en mere decideret køkkenhave på et mindre ikke udnyttet område mellem hul 13 og 14. Her påtænker Martin, Alex og Nis at dyrke bl.a. græskar, jordskokker og den specielle Blå Congo kartoffel.
Bornholms Golfklub byder drengene velkomne og vi glæder os til at se hvad samarbejdet kan udvikle sig til.



