Våd lørdag for Team GolfBornholm

Lørdag d 15 juni skulle Team GolfBornholms 3 hold samt BGK/NBGK veteraner i kamp igen i Danmarksturneringen.

Team GolfBornholms damer skulle til Helsingørs velplejede anlæg, det meste af matchen blev spillet i silende regn og hård blæst, så det var svære forhold. Der blev der spænding til sidste bold. Martina Vomb måtte se sig besejret 5/3 i 1. singlen, Camilla Madsen nappede en 3/2 sejr i 2 singlen mens mette hev en 2/0 sejr hjem- efter en tung start med 4 ned efter 8.

Damernes nye foursome par Rikke Falsner og Bettina Kofoed West var oppe mod en stærk foursome, trods dette kæmpede de sig 1 up på hul 16, men Helsingør svarede hurtigt igen med en HIO på hul 17. Desværre tabte bornholmerne efterfølgende hul 18- og derved matchen 1/0. Det hele ender i et smalt nederlag på 5/4. Der var 5 skuffede og meget våde spillere som efterfølgende kunne køre til hotellet i Vedbæk og sætte alt grejet til tørre.

Herrerne skulle spille Ledreborgs lange bane. Efter foursomes var de bagud 4-2; her vandt Michael Hågensen/Brian Mogensen 4/3. Singlerne løb hurtigt før for spænding, dog kunne både Peter Møller og Brian Mogensen hive hver en 2/0 sejr hjem. Det hele ender med et 12-6 nederlag.

Team GolfBornholms seniorer kom decideret op mod overmagten i Københavns GK. Der var ingen tvivl om udfaldet- og det blev til et nederlag på 13-0.

Veteranerne fra BGK/NBGK spillede sig op på puljens førsteplads med en sejr på 8-5 over Hillerød. Der er lagt op til 2 spændende lokalopgør i august hvor holdet møder Nexø hhv ude og hjemme.

Alt damernes grej er sat til tørre i kælderen under hotellet…mon det er tørt til i morgen?