Rønne Bio Turnering

Tirsdag d. 28. Juni afholdt vi årets Rønne Bio Match. I anledning af, at det foregår i BGKs jubilæums uge, var adgangskravet at alle deltagere mødte frem iført hat. Det blev et festligt skue, som var med til at kickstarte jubilæums ugens fejring der byder på et sjovt, anderledes, fyldigt turnerings og festprogram.

Efter en greensome turnering i det skønneste vejr, fik vi kåret både vinderne og de fire kvinder og mænd med de mest kreative hatte påfund.

Flaskehullet på hul-9 tog Bente Kielgast sig af, efter et flot udslag som landede 5,35 m. fra pinden.

Vinder i A-rækken, 18-huller, blev med 43 point, Laila Kofoed/Allan Jensen. 2. pladsen gik til, Kai Jørgensen/Lis Poulsen med 41 point. 3. pladsen, snuppede Grethe Krogh Olsen/Birthe Lund, ligeledes med 41 point, mindre score på de sidste huller, afgjorde rækkefølgen.

I B-rækken, 9-huller, vandt Laila Cordua/Rune Nielsen med hele 23 point.

Stort tillykke til alle præmievinderne.

I kategorien mest kreative hattebærere blev følgende kåret: Ann Svendsen, Sanne Meinertz, Rune Nielsen, Allan Jensen. Derefter blev der klappet en del gange, og mange fik en præmie med hjem den vej…

Aftenen sluttede med lidt godt til ganen fra Caféen, hvor Torsten havde grillet pølser og lavet kartoffelsalat til.

Jubilæums ugen fortsætter med alt godt fra paletten af turneringer, fest og fejring i BGKs ånd.. Det ser vi frem til..:-)