Nyhed – køb Golfhæftet hos os

Du kan nu købe Golfhæftet 2023 direkte hos os. Du bestiller Golfhæftets fysiske kort på vor hjemmeside på en webformular, som du finder her https://bornholmsgolfklub.dk/koeb-golfhaeftet/.  Når du har bestilt kortet vil sekretariatet kontakte dig, hvor vi aftaler betaling og afhentning.

Når du køber Golfhæftet gennem os, støtter du klubben. Vi får provision af salget, så derfor køb Golfhæftet hos os i stedet for hos andre.

Måske har du hørt om Golfhæftet, men ikke rigtig er klar over, hvad det er, og om det er noget for dig. Spiller du på baner i det øvrige Danmark og i Skåne, så kan Golfhæf tet sagtens være noget for dig.

Golfhæftet fungerer på den måde, at du køber et Golfhæfte til en pris på kr. 450, og kan spille golf til halv greenfee på tæt ved 1.200 baner i Europa, fordelt på 17 lande. Tilbuddet om halv greenfee gælder som udgangspunkt en gang om året pr. bane. I Danmark er der ca. 100 baner, hvor du kan bruge Golfhæftet og i Skåne er der ca. 37 baner.

Læs mere om Golfhæftet og banerne, der er med på https://www.golfhaftet.com

Bemærk  – Nu kører Golfhæftet en Early Birdie kampagne, som belønner jer, der er ude i god tid og allerede nu gør jer klar til næste sæson. Køber du 2 x Golfhæftet 2023 får du også en gave med i købet (værdi op til kr. 249 kr.) Hvad med et golfhåndklæde, en golfhue eller en måneds gratis abonnement til Mofibo? Valget er dit! Benyt lejligheden til at købe Golfhæftet til din golfpartner, og overrask med en hel sæson næste år, hvor I begge kommer til at spille til halv greenfee! Der er altid nogen, der kan bruge et Golfhæfte. Gaverne fås, så længe lager haves – så det er først til mølle!

Har du spørgsmål, så kontakt venligst Birte i sekretariatet.