No shows og bekræftelse i GolfBox

Vi oplever stigende problemer med antal no shows og manglende bekræftelse i Golfbox. Læs her hvorfor og hvordan du undgår No Shows.

Rigtig mange har lyst til at spille golf. Det er jo herligt. Derfor vil vi også gerne sikre plads på golfbanen til alle. Desværre oplever vi for tiden tiltagende problemer med medlemmer der optager plads på banen uden at spille/bekræfte deres tid = No Show! Dertil problemer med medlemmer der spiller på golfbanen helt uden at have booket tid – til gene for de medlemmer som rent faktisk har ret til at være på banen.

De sidste 4 uger har vi registreret 176 no shows kun på Robbedalebanen, det er hverken rimeligt eller god stil.

Spil efter de samme regler:

Alle golftider på alle golfbaner skal altid bookes og efterfølgende bekræftes af alle. Så simpelt er det. Reglerne er ens for alle – og ligesom på golfbanen, er det nødvendigt for en god oplevelse, at alle ”spiller” efter de samme regler og udviser god golfetikette ved at booke og bekræfte deres tider. Ellers har man ikke ret til at færdes på golfbanen.

Det er både nemt at booke og bekræfte tider via Golfbox på sin PC/tablet, mobil eller App, samt på touch skærmene i klubhuse. Og heldigvis husker langt de fleste det også. Alligevel oplever vi ofte følgende “undskyldninger” eller fejlkilder:

 • En spiller eller flere: Når tiden bekræftes i Golfbox app’en, bekræftes der KUN for den spiller som er logget på app’en – præcis som når du bekræfter på touchskærmen (du kan ikke bekræfte for flere spillere ad gangen, og det er ikke nok kun at bekræfte for én)
 • Lokaliteter ej aktiv: Ved brug at Golfbox app’en SKAL lokaliteter være slået til under indstillinger og være aktive på app’en, ellers melder den fejl. (Kan fejlen ikke rettes, må du i stedet tjekke ind på touch skærmen)
 • Book vs. Bekræft: Hvis du booker tid på touchskærmen for at spille med det samme, skal tiden OGSÅ bekræftes (det er aldrig nok kun at booke – du skal altid også bekræfte)
 • Bekræft vs. Godkend: Når man vil bekræfte sin tid, giver Golfbox app’en mulighed både for at ”Godkende” og ”Bekræfte”. Kun ved at trykke på ”Bekræft” bekræftes tiden (Godkend kan kun bruges hvis der har været ændringer i tiden).

Hvorfor er det så vigtigt?

Først og fremmest handler det om at vise hensyn til andre, bl.a.

 • Golfspillere – bliver du selv forhindret kan andre få glæde af din tid. Slet derfor straks din tid.
 • Baneservice – hjælp de frivillige med hurtigt tjek af spillere og baneflow.
 • Administration og Greenkeeping – driftsoptimering og planlægning samt investeringer i maskinel
 • Café – åbningstider, klargøring og planlægning, så de er klar til at modtage dig før/efter runden.
 • Kontakt i nødstilfælde – hvem er hvor, hvis uheldet er ude
 • Banestatistik og samarbejdspartnere – statistisk eksisterer din golfrunde ikke medmindre den er bekræftet:
 • Banestatistikken bruger vi bl.a. til at optimere prisfastsættelse af greenfee priser, så vi kan fordele aktiviteten ud, og derved frigive flere tider til egne medlemmer på attraktive tidspunkter. Derved udnytter vi banekapaciteten bedst muligt – til glæde for alle.

Derfor er det vigtigt at vide du er her – og har været her – selv hvis du er den eneste spiller på hele golfbanen.

Det gælder naturligvis også på Rema1000-banen.

På forhånd tak.

Mvh. Administrationen og Bestyrelsen