Flotte resultater i Danmarksturneringen

Lørdag d. 6. og søndag d. 7. maj blev Danmarks turneringen blæst igang for de 3 hold i Team GolfBornholm samt fusionsholdet fra BGK/NBGK, her spillede de alle på hjemmebane på Old Course i Rø.

Team GolfBornholms herrer i 3. division kom suverænt fra start og sendte Dragør og Royal hjem med nederlag på hhv. 10-2 og 8-4. Herrerne ligger nu på en lun 1. plads i puljen.

Team GolfBornholms damer i kvalrækken startede lørdagen med en solid 9-0 sejr over Hedeland- men måtte se sig besejret 3-6 af Værløse om søndagen. Damerne indtager dog puljens 2. plads.

Senior holdet som i år er nyt i Team GolfBornholm regi kom særdeles flyvende fra start. Her blev det til 2 sejre; 7-6 over Trelleborg og 8-5 over Korsør. Køge var dog lige så suveræne i deres kampe, derfor ligger Team GolfBornholm nr 2 i puljen- men med samme pointantal som Køge.

Fusionsholdet fra BGK/NBGK som spiller i veteranrækken, havde hviledag lørdag- men de var klar til kamp søndag hvor de ikke levnede mange chancer til Ledreborg- som måtte drage tilbage til Sjælland med en sæk på 12-1. Derfor fører BGK7NBGK deres pulje i kvalrækken for veteraner.

Næste turneringsrunde er d 17. og 18 juni hvor alle 4 hold skal i aktion på udebane.