Bornholmsmesterskaberne – for alle!

Bornholmsmesterskaberne 2024 spilles som den blev sidste år. Der er en sponsormatch i henholdsvis BGK, NGK og BGK, som både vil være en selvstændig match, men samtidig vil resultatet for dem, der deltager i alle 3 matcher, tælle med til BM.

  1. afdeling: NGK 2. Juni tilmelding her
  2. afdeling NBGK 4 August
  3. afdeling BGK 18 August

I alle 3 matcher spilles single-match i 2 herrerækker og i 2 damerækker.

A-Herre rækken er for herrer med HCP +8,00-20.00 – der spilles slagspil

A-Dame rækken er for damer med HCP +8,00-24,0 – der spilles slagspil

B-Herre rækken er for herrer med HCP 20,1-54.0 – der spilles stableford

B-Dame rækken er for damer med HCP 24,1-54,0 – der spilles stabeford

Matchen er som skrevet en afsluttende turnering for dagen. Hvis man har spillet med i 1. afdeling af BM så bliver man indplaceret i den række, som man tilhørte under 1. afdeling. Dvs at hvis du spillede i A-Herre rækken i 1. afdeling, så spiller du i A-Herre rækken i 2. afdeling også – uanset om dit handicap har ændret sig. Man spiller med sit nugældende handicap – det er kun række-inddelingen som man ikke ”springer rundt” i.

Bornholmsmester Herre og Bornholmsmester Damer er de 2 spiller fra A-rækkerne, som har brugt færrest slag brutto gennem alle 3 afdelinger. Der vil også være præmier til runner-up.

Der vil efter 3. afdeling være præmier til bedste gennemgående spillere i B-rækkerne – altså den dame og den herre, som sammenlagt har fået flest stableford point. Lige som der også vil være præmier til bedste junior under 18 år, som har spille alle 3 afdelinger.

Vi håber at flere spillere på denne måde vil være med i kampen om at blive Bornholmsmester 2024.