Blandet søndag for Team GolfBornholm

Efter lørdagens regnvåde strabadser var Team GolfBornholms dame hold ivrige efter at hive en  søndags-sejr hjem. Dette skulle gå ud over holdet fra Hørsholm, det skulle dog vise sig at blive en lige så tæt affære som dagen før. Heldigvis var der ingen regnbyger- men en drilsk vind gjorde tingene lidt sværere end normalt.

Martina Vomb måtte bøje sig i støvet for en velspillende 1 single, og Camilla Madsen måtte også se sig besejret i 2. singlen.

Mette Mikkelsen kunne dog trække sig sejrrig ud af opgøret i 3 singlen, og nu afhang det hele af resultatet i foursomen med Rikke Falsner og Bettina Kofoed West. Det var ren nervekrig på de sidste 3 huller, men heldigvis var de bornholmske nerver hos Rikke og Bettina klart de stærkeste, Rikke sænker sit put på hul 18 for en 1/0 sejr og en samlet holdsejr på 5-4.

Det bornholmske herrehold havde rystet posen til søndagens match mod Kokkedal, der blev konstrueret 3 nye foursomes- og dette så ud til at give pote. Peter Mølle/Jacob Christiansen vandt 2/1 mens Michale Hågensen/Jesper Froberg Kuhre vandt 4/3. Men en 4-2 føring inden single matcherne var desværre ikke nok. Peter Møller, Jacob Christiansen og Michael Hågensen delte deres single- men da resten tabte, måtte herrerne drage tilbage til øen med endnu et nederlag- denne gang på 11-7. Overlevelse i 2. division begynder at se svært ud, med 0 point på kontoen.

Veteranholdet fra BGK/NBGK buldrede videre, denne gang gik det ud over Nexøs overmænd fra Værebro som måtte se sig besejret 10-3 i egen hule. Hermed har de bornholmske golf-veteraner maxpoint efter 4 kampe, og er derved sikret puljens førsteplads.

Screenshot