Nye Medlemmer

UNG SOM GAMMEL, SLANK SOM BUTTET, I FORM ELLER UDE AF DEN – ALLE KAN SPILLE GOLF

Så nemt er det

Vil du være medlem i Bornholms Golf Klub?
    Kontakt Sekretariatet på tlf. 30 80 68 33 eller udfyld formularen herunder så hører du fra os snarest.

Vil du starte til BegynderGolf?
    Forventet holdstart maj 2020.
    Begyndertræning onsdag / lørdag og når det passer dig.
    Kontakt Sekretariatet på tlf. 30 80 68 33 hvis du vil høre mere eller tilmelde dig.
    Eller tilmeld dig på formularen herunder.

Please make sure that, re-captcha pluging is enabled

This image for Image Layouts addon

Begynderturneringer

Turneringer for Begyndere spilles på 9 af banens 18 huller og er for nye spillere fra årets Begyndertræning – spilles hver onsdag kl. 18:00 til midt i september. Mødetid senest kl. 17:40. Tilmelding er åben til kl. 12 på spilledagen. Det tilstræbes, at der følger en erfaren hjælper med ud på hvert hold der sammensættes med 2 nye og en hjælper..
    Tilmelding online på Golfbox under fanen Klubturneringer.
    Learn More

GOLF FOR HANDICAPPEDE

Hvis du har et handicap kan du godt spille golf, da der findes mange forskellige hjælpemidler.
    Er du i tvivl om golf er noget for dig, så kontakt:
    Bestyrelsesmedlem Inge Lise Juul på tlf.: 6165 8323 eller på mail: ilj@bornholmsgolfklub.dk

VISITERING TIL GOLFBILER

Deltager du på golfskolen og har behov for en buggy, enten permanent eller for en periode, så kontakt Inge Lise Juul på tlf.: 6165 8323 eller på mail: ilj@bornholmsgolfklub.dk

Se mere på forsiden.

PARAGOLF-BORNHOLM

Hvert år arrangeres en stor turnering for handicappede og spillere med interesse for handicap golf.
    Du kan også spille med som pårørende til en handicappet spiller.
    Tilmelding via Team Bornholm.

Gæster i Bornholms Golf Klub

Til greenfeegæster:

Greenfee kr. 350 - gælder hele dagen

Ugekort kr. 1000

14-dages kort kr. 1500

Se flere tilbud under Gæster

© BORNHOLMS GOLF KLUB. All Rights Reserved.

Find os på Facebook

KONTAKTINFORMATION